Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

6.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

9.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro SIM

766 den./muaj

30GB
 
70GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

12.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

3GB
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

9.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

30GB
 
70GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

0 den.
Zgjidhni
Basic price
12.999denarë
Pripejd
13.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
13.999denarë

Zgjidh

Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

Çka ka në kuti?
  • Samsung GALAXY BUDS 2 PRO Grey
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
21.6 мм
19.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Dimensionet 19.9 x 21.6 x 18.7 mm
Pesha 5.5g
Garancia 12

Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Video Data service center for mobile phones

"Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

Video Data servis TV

"Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

Mobico

Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

Samsung Galaxy Buds 2 PRO Gray

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0