Samsung HS1303 In-ear Headphones

Pesha e lehtë, dizajni i thjeshtë dhe sythat e butë të veshit ofrojnë rehati pa krijuar lodhje ose shqetësim kur dëgjoni muzikë për periudha të gjata kohore. Balanci midis toneve të larta të qarta dhe të pastra dhe basit të thellë ofron një përvojë të pasur tingulli për të gjitha zhanret e muzikës të cilat janë Play, Stop dhe fuqia e zërit.

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

409 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung HS1303 In-ear Headphones

Çka ka në kuti?
 • Samsung HS1303 Headphones
 • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Garancia 6

  Samsung HS1303 In-ear Headphones

  Garancia dhe servisi
  6
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për Samsung HS1303 In-ear Headphones, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  Video Data service center for mobile phones

  "Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

  Video Data servis TV

  "Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

  Mobico

  Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

  Samsung HS1303 In-ear Headphones

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0