Samsung Adapter 15W

Adapteri i udhëtimit karikon pajisjet celulare me një karikim të shpejtë adaptiv me një maksimum prej 15 W për të siguruar që telefoni Juaj të karikohet shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Kaloni më pak kohë në prizë dhe më shumë kohë duke shijuar jetën. Përshtatësi i udhëtimit funksionon me pajisje Android, si dhe me pajisje nga sisteme të ndryshme operative, kështu që gjithçka që Ju nevojitet është një përshtatës për pajisjet Tuaja të ndryshme celulare.

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

549 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Samsung Adapter 15W

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Adapter 15W

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Adapter 15W

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Adapter 15W

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Samsung Adapter 15W

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Adapter 15W

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
   Karakteristikat e hollësishme
   Garancia 6

   Samsung Adapter 15W

   Garancia dhe servisi
   6
   muajgarancia e prodhuesit
   Servisues i autorizuar për këtë pajisje

   Nëse keni nevojë për servis për Samsung Adapter 15W, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

   Video Data service center for mobile phones

   "Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

   Video Data servis TV

   "Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

   Mobico

   Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

   Samsung Adapter 15W

   Vlerësimi nga shfrytëzuesit

   Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

   0
   0
   0
   0
   0
   0