Devia Smart Bluetooth earphones

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

689 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Devia Smart Bluetooth earphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Devia Smart Bluetooth earphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për Devia Smart Bluetooth earphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Devia Smart Bluetooth earphones

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Devia Smart Bluetooth earphones

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
   Karakteristikat e hollësishme
   Garancia 6

   Devia Smart Bluetooth earphones

   Garancia dhe servisi
   6
   muajgarancia e prodhuesit
   Servisues i autorizuar për këtë pajisje

   Nëse keni nevojë për servis për Devia Smart Bluetooth earphones, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

   Devia Smart Bluetooth earphones

   Vlerësimi nga shfrytëzuesit

   Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

   0
   0
   0
   0
   0
   0