Мобилна
онлајн достапен
онлајн недостапен
Тарифа
A1 Nova M SIM
Промени тарифа

0 ден.

999 ден./мес.
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ
Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

онлајн достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

4GB
национален интернет
Неограничени
национални минути

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

60GB
национален интернет
A1 Net Sef до50GB
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбрано

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

A1 Postpaid SIM

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

4GB
национален интернет
Неограничени
национални минути

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

60GB
национален интернет
A1 Net Sef до50GB
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбрано

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G неограничен
национален интернет
Неограничени
национални минути и ЅМЅ
100 минути
меѓународни разговори
A1 Net Sef
до 100GB со опција за размена

Цена за A1 Postpaid SIM

0 ден.
Одбери