Мобилна

Doro 7010 4G

Прочитај повеќе
512 MB / 4GB
1600 mAh
2.8" (320 x 240)
3MP rear + VGA front
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
512 MB / 4GB
1600 mAh
2.8" (320 x 240)
3MP rear + VGA front
боја: White

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra XS
Промени тарифа
549 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

1.499 ден.

Тарифа: A1 Ultra XS
549 ден./мес.
Цена

1.499 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

1.499 ден.
Одбрано

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Doro 7010 4G

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

1.499 ден.
Одбрано

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Doro 7010 4G

0 ден.
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Doro 7010 4G

2.499 ден.
Одбери
Основна цена
3.499денари
Припејд
5.499денари
Цена само за уред
5.499денари

Doro 7010 4G е компактен и сигурен телефон совршен за оние кои претпочитаат едноставност. Се одликува со дисплеј од 2,8 инчи, задна камера од 3 MP и предна VGA камера за основни потреби за фотографии и видео. Телефонот работи на 512 MB RAM и 4 GB меморија и се напојува со долготрајна батерија од 1600 mAh. Останете поврзани каде и да сте со 4G способности.

Doro 7010 4G

Што има во кутијата?
  • Doro 7010 4G
  • Полнач
  • Слушалки
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 512 MB / 4GB
  • 1600 mAh
  • 2.8" (320 x 240)
  • 3MP rear + VGA front
13 mm
58 mm
135 mm
Детални карактеристики
Мрежа GSM/HSPA/LTE
Тип на SIM Dual Micro SIM
Екран 2.8" display (320 x 240)
Големина на екранот 2.8"
Камера 3MP
Вградена меморија 4GB
RAM меморија 512 MB
Батерија Li-Ion 1600 mAh
Телефонот работи само со А1 SIM картичка No
Предна камера VGA
Димензии 135 x 58 x 13 mm
Тежина 112g
Гаранција 24
Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Doro 7010 4G, контактирајте го овластениот сервисер.

Doro 7010 4G

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0