Мобилна

Цена на уред 15.056 ден. во A1 Ultra M

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Прочитај повеќе
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
42Wh
AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
15.6"FHD Anti glare
8/512GB
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
42Wh
AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
15.6"FHD Anti glare
8/512GB
боја: Cloud Grey

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

628 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

628 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

919 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

753 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

628 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

419 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

211 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

919 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

753 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

628 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

419 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

211 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

/
Основна цена
23.999денари
Припејд
24.499денари
Цена само за уред
24.499денари

Одбери

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Што има во кутијата?
  • Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
  • 42Wh
  • AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
  • 15.6"FHD Anti glare
  • 8/512GB
236 мм
360.2 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,Anti-glare
Големина на екранот 15.6"
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 8 GB
Батерија 42Wh integrated
Предна камера HD 720p
Димензии 360.2 x 236 x 17.9 mm
Тежина 1.58 Kg
Гаранција 24

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0