Мобилна

Цена на уред 29.496 ден. во A1 Ultra L

HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

Прочитај повеќе
Intel i5-1335U/Int Iris X
SuperSpeed USB-A,2xUSB-A,RJ-45
23.8"FHD,IPS
HP True Vision 1080p FHD IR
8/512GB
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Intel i5-1335U/Int Iris X
SuperSpeed USB-A,2xUSB-A,RJ-45
23.8"FHD,IPS
HP True Vision 1080p FHD IR
8/512GB
боја: White

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra L
Промени тарифа
1.399 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

1.229 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra L
1.399 ден./мес.
Цена

1.229 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.729 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.563 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.438 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.229 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.021 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.729 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.563 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.438 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.229 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

1.021 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

/
Основна цена
43.499денари
Припејд
43.999денари
Цена само за уред
43.999денари

Одбери

HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

Што има во кутијата?
  • HP ALLinOne i5-1335U 23.8
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Тастатура и глувче
Основни карактеристики
  • Intel i5-1335U/Int Iris X
  • SuperSpeed USB-A,2xUSB-A,RJ-45
  • 23.8"FHD,IPS
  • HP True Vision 1080p FHD IR
  • 8/512GB
18.62 мм
54.06 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,IPS
Големина на екранот 23.8"
CPU i5 Intel Core i5-1335U
Вградена меморија 8GB
Димензии 54.06 cm x 18.62cm x 40.9cm
Тежина 5,27 Kg
Гаранција 36

HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

HP ALLinOne i5-1335U 23.8 8/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0