Мобилна

HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

Прочитај повеќе
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/256 GB
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
15.6"FHD 250 nits,anti-glare
3-cell, 41 Wh Li-ion
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/256 GB
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
15.6"FHD 250 nits,anti-glare
3-cell, 41 Wh Li-ion
боја: Spruce Blue

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

648 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

648 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

939 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

773 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

648 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

439 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

231 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

939 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

773 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

648 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

439 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

231 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

/
Основна цена
24.499денари
Припејд
24.999денари
Цена само за уред
24.999денари

HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

Што има во кутијата?
  • HP_I NB 15s-fq5359nia,i3-1215U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 8/256 GB
  • Intel Core i3-1215U/Intel UHD
  • 15.6"FHD 250 nits,anti-glare
  • 3-cell, 41 Wh Li-ion
35.851.7924.2 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,250 nits,anti-glare
Големина на екранот 15.6"
CPU i3 i3-1215U
Вградена меморија 256 GB
RAM меморија 8 GB
Батерија 3-cell, 41 Wh Li-ion
Предна камера 720p HD camera
Димензии 35.85 cm X 1.79 cm X 24.2 cm
Тежина 1,69 kg
Гаранција 12

HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256, контактирајте го овластениот сервисер.

HP 15sfq5359nia,i3-1215U 8/256

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0