Мобилна

DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

Прочитај повеќе
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
4-cell, 54 WHr, Polymer
14.0"FHD,250 nits,anti-glare
8/512GB
11th Gen.Intel i5/GeForceMX450
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
4-cell, 54 WHr, Polymer
14.0"FHD,250 nits,anti-glare
8/512GB
11th Gen.Intel i5/GeForceMX450
боја: Titan Gray

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

1.168 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

1.168 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.459 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.293 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.168 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

959 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

751 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.459 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.293 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

1.168 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

959 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

751 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

/
Основна цена
36.999денари
Припејд
37.499денари
Цена само за уред
37.499денари

DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

Што има во кутијата?
  • DEVOI511320H
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 4-cell, 54 WHr, Polymer
  • 14.0"FHD,250 nits,anti-glare
  • 8/512GB
  • 11th Gen.Intel i5/GeForceMX450
321.2717.99212.8 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,250 nits,anti-glare
Големина на екранот 14.0"
CPU i5
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 8 GB
Батерија 4-cell, 54 WHr, Polymer
Предна камера HD
Димензии 321.27mm X 17.99mm X 212.8 mm
Тежина 1,44 kg
Гаранција 36

DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512, контактирајте го овластениот сервисер.

DELL Vostro5410 i5-11320MX450 8/512

Оценка од корисници

Има вкупно 5 рецензии за овој уред

5
0
0
0
0
5
Dennisdub
12.08.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
Dennisdub
12.08.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
Dennisdub
13.08.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
Dennisdub
12.08.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?
Dennisdub
13.08.2023

Дали Ви помогна оваа рецензија?