Мобилна

Цена на уред 58.999 ден. во A1 Ultra XL

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Прочитај повеќе
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
4-cell, 54 WHr, Polymer
8/512GB
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
4-cell, 54 WHr, Polymer
8/512GB
боја: Titan Grey

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra XL
Промени тарифа
1.699 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra XL
1.699 ден./мес.
Цена

ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

/
Основна цена
58.999денари
Припејд
59.499денари
Цена само за уред
59.499денари

Одбери

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Што има во кутијата?
  • DELL_I Vostro 3520 I7-1255U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 15.6 FHD,250 nits,anti-glare
  • 11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
  • 4-cell, 54 WHr, Polymer
  • 8/512GB
358.5016.96235.56 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,anti-glare, 250 nits
Големина на екранот 15.6”
CPU i7 12th Gen 1255U
Вградена меморија 512 SSD
RAM меморија 8 GB
Батерија 4-cell, 54 WHr,Polymer
Предна камера HD camera
Димензии 358.50mm X 16.96mm X 235.56mm
Тежина 1,66 kg
Гаранција 36

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512, контактирајте го овластениот сервисер.

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0