Мобилна
15.6" IPS LED FULL HD
48 Wh 3-cell Li-ion
12/256 GB SSD
3xUSB 3.2,1xUSB-C,HDMI,Wifi 6
Intel Core I3-1115G4 MX450
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Silver

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

1.029 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.279 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.154 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.029 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

779 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.279 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.154 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

1.029 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

779 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

488 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

/
Основна цена
32.499денари
Припејд
32.999денари
Цена само за уред
32.999денари

Одбери

Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

Што има во кутијата?
  • ACER_A Aspire5 I3 MX450 12/256
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15.6" IPS LED FULL HD
  • 48 Wh 3-cell Li-ion
  • 12/256 GB SSD
  • 3xUSB 3.2,1xUSB-C,HDMI,Wifi 6
  • Intel Core I3-1115G4 MX450
238.5 мм
363.4 мм
Детални карактеристики
Екран IPS LED Full HD
Големина на екранот 15.6"
Вградена меморија 256 GB SSD
RAM меморија 12 GB
Батерија 48 Wh 3-cell Li-ion
Димензии 363.4 x 238.5 x 17.9 mm
Тежина 1.7 Kg
Гаранција 12

Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB, контактирајте го овластениот сервисер.

Acer Aspire5 I3 MX450 12/256GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0