PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

Пакетот вклучува:

 • PlayStation®4 500GB конзола
 • DUALSHOCK®4 Wireless Controller
 • HDMI® кабел
 • AC кабел за напојување
 • USB кабел
 • Печатени материјали
 • Call of Duty®: Modern Warfare® II - ваучер за игра*
 • Uncharted 4 - BD игра
 • Uncharted - Lost Legacy - BD игра

*Потребен е PlayStation Network профил како и интернет конекција, за да можете да го користите кодот и да ја активирате играта.

Сместен неколку години по неговата последна авантура, пензионираниот ловец на богатство Нејтан Дрејк се враќа. Играјте како Нејтан Дрејк во авантурата во потрага по легендарното пиратско богатство. Овој пат опасностите се поголеми и на крајот ќе Ве тестираат што се сте спремни да жртвувате како Дрејк, за да ги спасите вашите најблиски.

Со цел да се пронајде стар артифакт да не падне во рацете на воен лидер, Клои мора да се здружи со Надин Рос и заедно да одат во Индија и да го лоцираат златниот заб на Ганеш. Најголемата авантура на Клои до сега, ќе и овозможи да се соочи со минатото како и да дознае дали ќе сака нешто да жртвува како би можела да создаде свое наследство

Прочитај повеќе
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Business Pro L
Промени тарифа
2.123 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

999 ден.

Тарифа: A1 Business Pro L
2.123 ден./мес.
Цена

999 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Business Pro XS

589 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
8GB
 
национален интернет 
 
 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

22.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro S

943 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
80GB
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

18.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro M

1.297 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
2GB
 
инернет во роаминг 
  
50 минути
 
меѓународни 
разговори 
50
 
меѓународни SMS 
  
  
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

9.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro L

2.123 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
3GB
 
инернет во роаминг 
  
100 минути
 
меѓународни 
разговори 
100
 
меѓународни SMS 
  
100 минути
 
роаминг разговори 
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

999 ден.
Одбрано

A1 Business Pro XL

3.185 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
5GB
 
инернет во роаминг 
  
150 минути
 
меѓународни 
разговори 
150
 
меѓународни SMS 
  
150 минути
 
роаминг разговори 
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Business Pro XS

589 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
8GB
 
национален интернет 
 
 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

22.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro S

943 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
80GB
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

18.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro M

1.297 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
2GB
 
инернет во роаминг 
  
50 минути
 
меѓународни 
разговори 
50
 
меѓународни SMS 
  
  
  
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

9.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro L

2.123 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
3GB
 
инернет во роаминг 
  
100 минути
 
меѓународни 
разговори 
100
 
меѓународни SMS 
  
100 минути
 
роаминг разговори 
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

999 ден.
Одбрано

A1 Business Pro XL

3.185 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Неограничени
 
минути и SMS 
  
5GB
 
инернет во роаминг 
  
150 минути
 
меѓународни 
разговори 
150
 
меѓународни SMS 
  
150 минути
 
роаминг разговори 
  

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

0 ден.
Одбери
Основна цена
25.999денари
Припејд
26.999денари
Цена само за уред
26.999денари

Пакетот вклучува:

 • PlayStation®4 500GB конзола
 • DUALSHOCK®4 Wireless Controller
 • HDMI® кабел
 • AC кабел за напојување
 • USB кабел
 • Печатени материјали
 • Call of Duty®: Modern Warfare® II - ваучер за игра*
 • Uncharted 4 - BD игра
 • Uncharted - Lost Legacy - BD игра

*Потребен е PlayStation Network профил како и интернет конекција, за да можете да го користите кодот и да ја активирате играта.

Сместен неколку години по неговата последна авантура, пензионираниот ловец на богатство Нејтан Дрејк се враќа. Играјте како Нејтан Дрејк во авантурата во потрага по легендарното пиратско богатство. Овој пат опасностите се поголеми и на крајот ќе Ве тестираат што се сте спремни да жртвувате како Дрејк, за да ги спасите вашите најблиски.

Со цел да се пронајде стар артифакт да не падне во рацете на воен лидер, Клои мора да се здружи со Надин Рос и заедно да одат во Индија и да го лоцираат златниот заб на Ганеш. Најголемата авантура на Клои до сега, ќе и овозможи да се соочи со минатото како и да дознае дали ќе сака нешто да жртвува како би можела да создаде свое наследство

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

Што има во кутијата?
 • PS4 500GB Slim
 • Упатство за употреба
 • Полнач,ХДМИ кабел
 • УСБ-микро УСБ кабел за полнење
 • контролер
Основни карактеристики
287 мм
39 мм
Детални карактеристики
Вградена меморија 500 GB
RAM меморија 8 GB
Димензии 39 x 287 x 264 mm
Тежина 2.1kg
Гаранција 12

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II, контактирајте го овластениот сервисер.

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle II

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0