Понуда за Вас!

Поврзете ја Вашата мобилна линија со интернет за дома и интерактивна телевизија во еден пакет A1 Combo и заштедете.

Дополнително, само сега, со А1 Combo добивате неверојатен попуст од 19.000 денари за нов смарт телевизор или смартфон!

Кој е Вашиот избор?

 

Samsung
Galaxy A22 5G
Philips 50"
50PUS8007/12 AN

Побрзајте, понудата важи ограничен временски период. Нарачајте преку A1 Live Shop или јави се на 0800 78 787.

Важи за склучување на нов или обнова на договор на 24 месеци на А1 Net M + TV M со две мобилни линии A1 Nova M за месечна претплата од 2.797 денари.

Месечната рата за телевизорот е за 48 месеци. Количините се ограничени.