Корисничка поддршка

Како да направам промена на јазик на говорниот автомат?

За постоечки корисник има 2 начина за промена на јазикот:

  • со повик на 0771234 и за промена на јазикот изберете 4
  • со повик на 1770, одбери 3 за промени, а 2 за промена на јазик

За нов корисник, при првото бирање на 077 1234, прво што слушате е изборот на јазик. Тогаш можете да го одберете бараниот јазик.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања