Мобилна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Понудата важи од 20.02.2024 до 20.03.2024

Прикажани сите Паметни уреди (66)

Пребарувањето нема резултат.

Ве молиме обидете се повторно.
XiaomiRobot Vacuum S10+EU
Xiaomi Robot Vacuum S10+ е врвен уред за чистење кој што комбинира напредна технологија со ефикасни перформанси. Оваа елегантна и паметна роботска правосмукалка е дизајнирана да се движи без напор низ вашиот дом со подобрениот систем за чистење и бришење , користејќи прецизни ласерски системи за мапирање и навигација за прецизно чистење на подот и теписите. Опремен со моќни способности за вшмукување и повеќекратни режими на чистење, ефикасно ја отстранува прашината, остатоците и влакната од домашни миленици. S10+ се одликува со интелигентно планирање на рутата, овозможувајќи му да се прилагоди на различни типови подови и беспрекорно да избегнува пречки. Неговата долготрајна батерија обезбедува продолжени сесии за чистење, што го прави Xiaomi Robot Vacuum S10+ сигурен и удобен додаток за секое модерно домаќинство.
958 ден. x 24 рати
во A1 Ultra M
Нарачај
XiaomiSmart Air Purifier 4 EU
Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU е врвно решение за прочистување на воздухот дизајнирано да го подобри квалитетот на воздухот со високо ефикасниот филтер во затворените простории во европските домови. Овој елегантен и компактен уред користи напредна технологија за филтрација за ефикасно отстранување на загадувачите во воздухот, алергени и нечистотии, како што се прашина, полен, првут од домашни миленици, па дури и штетни микроорганизми. Стапката на испорака на чист воздух на честички(CADR) изнесува 400м3 и покрива област од 24 - 48м2. Со својата интуитивна интеграција на апликации за паметни телефони и следење на квалитетот на воздухот во реално време, Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU ви овозможува без напор да ја контролирате и оптимизирате вашата внатрешна средина за поздрав и поудобен простор за живеење. Без разлика дали сте загрижени за алергии, мириси или општата чистота на воздухот, овој паметен прочистувач на воздух е сигурен и енергетски ефикасен избор за вашиот дом.
379 ден. x 24 рати
во A1 Ultra M
Нарачај
XiaomiSmart Air Purifier 4 Pro EU
Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 Pro EU е напреден и богат уред за прочистување на воздухот, прецизно дизајниран да ги подигне стандардите за квалитет на воздухот во затворените простории во европските домаќинства. Овој елегантен и компактен уред користи напредна технологија за филтрација за ефикасно отстранување на загадувачите во воздухот, алергени и нечистотии, како што се прашина, полен, првут од домашни миленици, па дури и штетни микроорганизми. Стапката на испорака на чист воздух на честички(CADR) изнесува 500м3 и покрива област од 35 - 60м2. Со својата интуитивна интеграција на апликации за паметни телефони и следење на квалитетот на воздухот во реално време, Xiaomi Smart Purifier Air Purifier 4 EU ви овозможува без напор да ја контролирате и оптимизирате вашата внатрешна средина за поздрав и поудобен простор за живеење. Без разлика дали сте загрижени за алергии, мириси или општата чистота на воздухот, овој паметен прочистувач на воздух е сигурен и енергетски ефикасен избор за вашиот дом.
629 ден. x 24 рати
во A1 Ultra M
Нарачај