Корисничка поддршка

Како да добивам известување колку кредит имам преостанато после секој реализиран повик?

Kорисникот може со краток код да вклучи да му пристига промена на состојбата на сметката по секој остварен наплатен сообраќај со внесување на следниов код во вашиот телефон  *102# и притисни ја слушалката за повик. Деактивација на истата услуга се прави со следниот код #102# и притисни ја слушалката за повик.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања