Корисничка поддршка

Зошто интернет брзината на WiFi е помала од онаа во договорот?

Брзината на интернетот којашто ја добивате преку домашната WiFi-мрежа може да зависи од максималната брзина којашто ја поддржува Вашиот WiFi-рутер од далечината на уредот на која фрекфенција на која што зрачи вифи сигналот како и колку уреди се поврзани.


Проверете во техничките спецификации каква технологија поддржува вашиот рутер и која е максималната брзина, што тој ја овозможува.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања