Корисничка поддршка

Како може да испраќам пораки кон броеви за дополнителни услуги (паркинг, градски превоз)?

За да се користат премиум СМС услугите како што се плаќање на паркинг, ЈСП сервис и сл. потребнo е опцијата “USE PREMIUM SMS SERVICES” да биде овозможена во самиот телефон.


Постапката за овозможување на оваа опција преку Менито на Вашиот уред е следна: Settings --> Application --> Applications Settings --> Special access --> Use Premium SMS services --> Never allow --> Always Allow.


При праќање на премиум СМС порака добивате повратна информација на којашто се согласувате истата да се испрати.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања