Ексклузивна РОДЕНДЕНСКА понуда за Вас!

Супериорен оптички интернет
со ГИГАБИТНА БРЗИНА
за само 499 ден./месечно

Побрзајте, понудата важи до 28.09.2023г.

дена
часа
минути
секунди

Што сè добивате со A1 Combo понудата?

Супериорен оптички интернет со ГИГАБИТНА БРЗИНА

6 месеци без претплата

Поврзете го домот со најсовремен оптички интернет и сурфајте со ГИГАБИТНА БРЗИНА до 1Gbps/1Gbps (Download/Upload). Со оваа понуда, интернет услугата ја добивате целосно БЕСПЛАТНО во првите 6 месеци, а по истекот на бесплатниот период, претплатата изнесува само 499 денари/месечно, со тарифниот модел А1 Net M.

5G неограничен мобилен интернет
кога сте во движење

Со тарифaтa А1 Ultra M добивате неограничен 5G интернет секој месец. Истовремено добивате и неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи.

Повеќе за A1 Ultra тарифите: https://www.a1.mk/postpejd/tarifi

Буџет од 24.000 денари за нов уред

Добивате можност да одберете смартфон, за кој Ви доделуваме неверојатен буџет од 24.000 денари со две мобилни линии A1 Ultra M и интернет А1 Net M. Остатокот од износот за смартфонот можете да го отплаќате на 24 рати, додека телевизорот на 48 рати. Наша препорака е еден од следните уреди, но Вие секако може да изберете друг уред од нашата понуда.

PHILIPS
55PUS7008/12 S
85 ден./мес.
со две линии А1 Ultra M
Samsung
Galaxy A54 5G
249 ден./мес.
со две линии А1 Ultra M
 

Инсталација во рок од 48 часа

Нашите стручни служби ќе извршат инсталирање на оптичкиот интернет во рок од 48 часа од склучување на договорот, во термин кој Ви одговара.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Оваа неверојатна понуда е достапна само до 28.09.2023, затоа побрзајте и контактирајте нè.

Јавeте се и нарачајте на 0800 78 787

Понудата е валидна на локации каде што постои техничка можност за користење на оптички интернет, преку мрежната инфраструктура во сопственост на А1.