Оffice 365
три месеци
бесплатно

A1 Business

Интернет за Вашата канцеларија плус подарок таблет

А1 Business Ви овозможува напредни решенија за сите Ваши бизнис-предизвици, во секое време, каде и да сте.

Изберете А1 Net Neo M, пакет со супербрз и стабилен интернет и бесплатна фиксна линија за Вашата канцеларија и добијте една лиценца за Office 365 Business, во првите три месеци бесплатно плус подарок таблет.

Или со А1 Combo Neo Pro M направете целосно решение за Вашата канцеларија. Искомбинирајте интернет, фиксна линија и мобилни линии и заштедете.

A1 Net
Neo M

Неограничен интернет
до 100Mbps/5Mbps
Фиксна линија
вклучена

 

 
899
ден./мес.

А1 Combo
Neo Pro M

Неограничен интернет
до 100Mbps/5Mbps
Фиксна линија
вклучена
Мобилна линија
A1 Neo M
1.369
ден./мес.

Office 365 современо решение за продуктивност, комуникација и соработка

Бидете во чекор со динамиката на дигиталниот свет.

Со Office 365 Вие и Вашите колеги имате слобода и флексибилност да работите каде и да се, истовремено одржувајќи највисоко ниво на безбедност.

Microsoft Office 365 е продукт на Microsoft кој вклучува Office апликации (програми) и други Microsoft услуги што најчесто се користат во канцелариско опкружување.

Вклучените апликации и услуги во Office 365 Business може да се инсталираат на до 5 PC-компјутери, 5 таблети и 5 смартфони.

Office 365 апликации

Office 365 услуги

Што добивате со Office 365?

  • лиценциран софтвер
  • постојано ажурирање на вклучените апликации
  • достапност на сите работни материјали и деловни апликации од секаде и во секое време
  • нема потреба од инвестиции и одржување на IT-инфраструктура и сервери
  • целосна услуга - 24-часовна техничка поддршка и грижа за Вашата компанија

Како да активирате Office 365?

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци за А1 Combo Neo 3/4 M/L, A1 Combo Lite Neo 3/4 M/L, A1 Net Neo M, A1 Net Neo Lite M/L, A1 Combo Neo Pro M и A1 Combo Lite Neo Pro M/Lтарифен модел. Понудата со наведени интернет-брзини е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Наведените цени на телефони важат со договор склучен на 24 месеци за тарифа A1 Combo Neo Pro M, со вклучена една мобилна линија A1 Neo M. Количините на телефони се ограничени.

По истек на промотивниот период од 3 месеци, услугата Office 365 ќе се наплатува по редовна цена од 419 ден./мес. сè додека корисникот не го откаже користењето на оваа услуга.