Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

With its authentic design for the POCO line, the super capable 50MP camera and a durable 5000 mAh battery, the Xaiomi POCO M4 Pro 5G is a great choice for a phone that will follow your dynamic life. The smartphone includes a standard headphone jack, but also with two speakers mounted on the top and bottom, which will provide a great experience whether you are listening to music or watching videos.

Lexo më shumë
50+8MP rear + 16MP front
4GB / 64GB
6.6” FHD+ DynamicSwitch
Octa-core
5000 mAh
онлајн попуст Black Friday 5.000 ден.
за онлајн нарачка Mi Band 6
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

299 den. x 24 muaj

89 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

339 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

214 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

89 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

91 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

339 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

214 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

89 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

91 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

214 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

131 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

/
Basic price
14.999denarë
Pripejd
16.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
16.999denarë

Zgjidh

Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Poco M4 Pro 5G 4/64
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+8MP rear + 16MP front
  • 4GB / 64GB
  • 6.6” FHD+ DynamicSwitch
  • Octa-core
  • 5000 mAh
8.75 mm
75.78 mm
163.56 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ DynamicSwitch Display
Madhësia e ekranit 6.6”
Kamera 50+8MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core MT Dimensity 810
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Ion 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 163.56 x 75.78 x 8.75 mm
Pesha 195g
Garancia 24
Volt No

Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Xiaomi POCO M4 Pro 5G 4/64

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0