Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

The Xiaomi POCO F4 GT comes with 6,67-inch AMOLED display with 120Hz refresh rate and Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 processor. Specs also include 4700mAh battery with 120W charging speed, Triple camera setup on the back with 64MP main sensor and 20MP front selfie camera.

Lexo më shumë
64+8+2MP rear + 20MP front
12GB / 256GB
6.67" FHD+ AMOLED (2400×1080)
Octa-core
4700mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova XL
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

1.259 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

1.593 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

1.384 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Myki Pet

199 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Myki

399 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  
50 SMS
 
drejt të gjitha rrjeteve 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

1.593 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

1.384 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

1.259 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

/
Basic price
45.999denarë
Pripejd
47.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
47.999denarë

Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi Poco F4 GT 5G 12/256
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 64+8+2MP rear + 20MP front
  • 12GB / 256GB
  • 6.67" FHD+ AMOLED (2400×1080)
  • Octa-core
  • 4700mAh
76.7 mm
162.5 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ AMOLED DotDisplay
Madhësia e ekranit 6.67”
Kamera 64+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria Li-Po 4700mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 20MP
Dimensionet 162.5 x 76.7 x 8.5 mm
Pesha 210g
Garancia 24

Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Xiaomi POCO F4 GT 5G 12/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0