Octa-core
6GB / 128GB
64+12+5+5MP rear + 32MP front
4500 mAh
6.5" FHD+ Super AMOLED
понуда Black Friday
онлајн попуст 3.800 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

709 den. x 24 muaj

549 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

799 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

341 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Performancë gjeniale për gjithçka dhe më shumë

Multitaskingu le të jetë edhe më i thjeshtë me performancën gjeniale të Galaxy A52s 5G. Kjo do të thotë procesor i avancuar me tetë bërthama, CPU dhe GPU më të shpejtë, shpejtësi 6 GB RAM dhe memorie 128 GB që mund të rritet deri në 1 TB përmes microSD kartelës.

Katër lente, momente pa fund

Përjeto gjenialitetin e sistemit të kamerës me shumë lente të Galaxy A52s 5G me 4 lente në kamerën kryesore me rezolucion ultra të lartë 64 MP, si dhe kamerë me thellësi të fushës, Macro vision dhe kënd shikimi ultra të gjerë.

Inçizo si profesionist me modalitetin për argëtim

Vendos argëtim në telefonin tënd me modalitetin për argëtim të Galaxy A52s 5G, i cili lejon filtrat AR të aplikohen në fotografi, video inçizime dhe të krijosh përmbajtje unike.

Bateri me jetëgjatësi

Bateria 4500 mAh për të bërë më shumë sesa dëshiron, menaxho përdorimin e baterisë me ndihmën e inteligjencës artificiale për të qëndruar më gjatë dhe deri në 25 W karikim super të shpejtë.

6.5" FHD+ Super AMOLED display
64+12+5+5MP rear + 32MP front camera
Octa-Core CPU
128GB internal / 6GB RAM

Samsung Galaxy A52s 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

799 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

549 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

341 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

216 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

591 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy A52s 5G

/
Basic price
24.999denarë
Pripejd
26.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
26.999denarë

Zgjidh

Samsung Galaxy A52s 5G

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy A52s 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 6GB / 128GB
  • 64+12+5+5MP rear + 32MP front
  • 4500 mAh
  • 6.5" FHD+ Super AMOLED
8.4 mm
75.1 mm
159.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ Super AMOLED display
Madhësia e ekranit 6.5"
Kamera 64MP + 12MP + 5MP + 5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion 4500 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 159.9 x 75.1 x 8.4 mm
Pesha 189g
Garancia 24

Samsung Galaxy A52s 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy A52s 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Video Data service center for mobile phones

"Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

Video Data servis TV

"Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

Mobico

Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

Samsung Galaxy A52s 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
28.02.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
20.07.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?