Honor X8

HONOR X8 vjen me një dizajn jashtëzakonisht tërheqës dhe peshon vetëm 177 g, kështu që nuk do ta ndjeni as ekzistencën e tij kur kënaqeni me videot ose luani videolojëra. Telefoni vjen me mundësinë e karikimit super të shpejtë, i cili ju mundëson me 10 minuta karikim të shikoni video vazhdimisht deri në 3 orë. Me kamerën shumëfunksionale, inçizoni përmbajtjet e përditshme në mënyrë të përsosur në rezolucion të lartë dhe mos lejoni që asnjë moment të harrohet.

Lexo më shumë
6GB / 128GB
64+5+2+2MP rear + 16MP front
4000 mAh
6.7" LTPS (1080 x 2388)
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Ocean Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

239 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Honor X8

531 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

406 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

239 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor X8

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Honor X8

531 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

406 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

239 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Honor X8

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Honor X8

/
Basic price
14.499denarë
Pripejd
16.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
16.499denarë

Honor X8

Çka ka në kuti?
  • Honor X8
  • Адаптер & USB Type-C
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6GB / 128GB
  • 64+5+2+2MP rear + 16MP front
  • 4000 mAh
  • 6.7" LTPS (1080 x 2388)
  • Octa-core
7.45 mm
74.7 mm
163.4 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani LTPS Display (1080 x 2388)
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 64+5+2+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core Kirin 710F
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Po 4000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 163.4 x 74.7 x 7.45 mm
Pesha 177g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor X8, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor X8

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 3 recenzione për këtë pajisje

3
0
0
0
0
5
24.01.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
11.02.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
24.01.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?