Alcatel Tablet 3T 10 4G

Prakticiteti është çelësi me Alcatel 3T 10. "Asistenti i Google" i kontrolluar me zë ju lejon të kryeni detyra të shumta pa përdorimin e duarve dhe ju mbështet me detyrat e përditshme ndërsa shijoni muzikë me altoparlantë të përparëm të dyfishtë. Merrni të gjithë informatat që ju nevojiten me shikim të parë dhe qasuni në aplikacionet Tuaja të preferuara pa përdorur duart tuaja me ekranin me qasje të shpejtë.

Lexo më shumë
2MP rear + 2MP front
10" HD IPS Display
2 GB / 16 GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova S
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

129 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

296 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

129 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

88 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Alcatel Tablet 3T 10 4G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

296 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova S

899 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

129 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

171 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

88 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Alcatel Tablet 3T 10 4G

/
Basic price
8.999denarë
Pripejd
9.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
9.999denarë

Alcatel Tablet 3T 10 4G

Çka ka në kuti?
  • Alcatel Tablet 3T 10" 4G
  • Полнач
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 2MP rear + 2MP front
  • 10" HD IPS Display
  • 2 GB / 16 GB
260156.68.95 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Ekrani HD IPS Display (800 x 1280)
Madhësia e ekranit 10"
Kamera 2MP
Sistemi operativ Android
CPU Quad-Core
Memorja e integruar 16 GB
RAM memorja 2 GB
Bateria Li-Ion 4080 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 2MP
Dimensionet 260 X 156.6 X 8.95 mm
Pesha 440g
Garancia 24

Alcatel Tablet 3T 10 4G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Alcatel Tablet 3T 10 4G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Mobico

Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

Radionet

Blvd. "Yane Sandanski" 70/4M, 1000 Skopje, Makedonija

Alcatel Tablet 3T 10 4G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0