Honor X7a

The Honor X7a is a feature-packed smartphone with a 6.74" LCD display (1600 x 720), octa-core processor, 4GB RAM, and 128GB storage. It has a powerful 50+5+2+2MP rear camera and 8MP front camera, allowing you to capture stunning photos and selfies. Plus, with a massive 5230mAh battery, the Honor X7a will keep up with your busy lifestyle.

Lexo më shumë
5230 mAh
Octa-core
50+5+2+2MP rear + 8MP front
6.74" LCD (1600 x 720)
4GB / 128GB
zbritje online 1.500 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Midnight Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

0 den.

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

2.123 den./muaj

3GB
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

7.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

2.123 den./muaj

30GB
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 months free
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

2.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
Me sigurim të ekranit
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor X7a

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

2.123 den./muaj

3GB
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

7.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

2.123 den./muaj

30GB
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 months free
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

2.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
Zgjidhni paketën
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

 
3 muaj falas
 
A1 Net Protect
Me sigurim të ekranit
 

Çmimi për Honor X7a

0 den.
Zgjidhni
Basic price
12.499denarë
Pripejd
14.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
14.499denarë

Zgjidh

Honor X7a

Çka ka në kuti?
  • Honor X7a
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 5230 mAh
  • Octa-core
  • 50+5+2+2MP rear + 8MP front
  • 6.74" LCD (1600 x 720)
  • 4GB / 128GB
76.85 мм
167.48 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani LCD Display (1600 x 720)
Madhësia e ekranit 6.74"
Kamera 50+5+2+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Po 5230 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 8MP
Dimensionet 167.48 x 76.85 x 8.27 mm
Pesha 196g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor X7a, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor X7a

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0