CAT S62 Pro

CAT S62 Pro është projektuar të jetë më rezistent ndaj goditjeve mekanike dhe gjithashtu është rezistent ndaj dëmtimeve të shkaktuara nga uji dhe pluhuri. Telefoni ofron një ekran 5.7 inç, sensorët prekës të të cilit punojnë edhe në mjedise të lagështa ose nëse vishni doreza. Përfshin kamerë të përparme 8 MP dhe kamerë të prapme 12 MP, me të cilën mund të bëni fotografi të shkëlqyera. Përveç kësaj, telefoni ofron një aparat fotografik termik që tregon vizualisht temperaturën e subjektit që po fotografoni. Memoria e brendshme e telefonit ka kapacitet prej 128 GB, me opsion të përmirësimit deri në 256 GB.

Lexo më shumë
6 GB / 128 GB
12MP rear + 8MP front
5.7” FHD+ Super Bright Display
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business L
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

1.216 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.591 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.466 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.216 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për CAT S62 Pro

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për CAT S62 Pro

258 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

CAT S62 Pro

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business M SIM

637 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 

Çmimi për CAT S62 Pro

/

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.591 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.466 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për CAT S62 Pro

1.216 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për CAT S62 Pro

674 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për CAT S62 Pro

258 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Basic price
40.999denarë
Pripejd
42.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
42.999denarë

CAT S62 Pro

Çka ka në kuti?
  • CAT S62
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6 GB / 128 GB
  • 12MP rear + 8MP front
  • 5.7” FHD+ Super Bright Display
76.7 мм
158.5 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Ekrani FHD+ Super Bright Display
Madhësia e ekranit 5.7”
Kamera 12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion 4000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 8MP
Dimensionet 158.5 x 76.7 x 11.9 mm
Pesha 248g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për CAT S62 Pro, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

CAT S62 Pro

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0