Apple iPhone 14 Plus 128GB

Lexo më shumë
6.7" Super Retina XDR OLED
Hexa-core
Li-Ion 4325 mAh
12+12MP rear +12MP front
6 GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.7" Super Retina XDR OLED
Hexa-core
Li-Ion 4325 mAh
12+12MP rear +12MP front
6 GB
Ngjyrën: Midnight Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

34.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

34.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

59.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

50.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

41.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

34.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 14 Plus 128GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

59.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

50.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

41.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Plus 128GB

34.999 den.
E zgjedhur
Basic price
66.999denarë
Pripejd
68.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
68.999denarë

Me dizajnin e tij autentik dhe ekranin më të madh prej 6,7 inç, iPhone 14 Plus do t'ju mundësojë të bëni gjërat më lehtë dhe më sigurt. Procesori super i fuqishëm dhe iOS 16 i fundit kontribuojnë në funksionimin e shkëlqyer të të gjitha aplikacioneve, ndërsa opsionet e shtuara të përmirësimeve të integruara të kamerës do të bëjnë që fotografitë dhe videot Tuaja të arrijnë një nivel të ri profesional edhe në vende me dritë shumë të ulët.

Apple iPhone 14 Plus 128GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 14 Plus 128GB
  • Кабел USB-C to Lightning
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 6.7" Super Retina XDR OLED
  • Hexa-core
  • Li-Ion 4325 mAh
  • 12+12MP rear +12MP front
  • 6 GB
78.1 мм
160.8 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Super Retina XDR OLED Display
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 12+12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion 4325 mAh
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 160.8 x 78.1 x 7.8 mm
Pesha 203g
Garancia 12

Apple iPhone 14 Plus 128GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 14 Plus 128GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Apple iPhone 14 Plus 128GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0