Мобилна

Цена на уред 27.136 ден. во A1 Ultra XL

Samsung projector Freestyle 2

Проекторот Samsung Freestyle 2 е врвен аудиовизуелен уред кој беспрекорно ги комбинира иновациите и перформансите. Дизајниран да го подигне вашето доживување при гледањето, овој проектор обезбедува неверојатна јасност на сликата со висока резолуција, живописни бои и импресивна осветленост.


Неговиот елегантен и компактен дизајн го олеснува интегрирањето во кој било простор, додека напредните функции како што се безжичното поврзување и паметната функционалност обезбедуваат практичност и флексибилност. Без разлика дали уживате во филмови, презентации или игри, проекторот Samsung нуди кинематографски и извонреден дисплеј што ја трансформира секоја просторија во волшебен центар за забава.


Со кориснички контроли и најсовремена технологија, Samsung продолжува да го редефинира стандардот за извонредност на проекторите.

Прочитај повеќе
1.4Kg
140 x 243 x 137 mm
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
1.4Kg
140 x 243 x 137 mm
боја: White

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra XL
Промени тарифа
1.699 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

1.131 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra XL
1.699 ден./мес.
Цена

1.131 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.839 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.673 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.548 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.339 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.131 ден. x 24 рати
Одбрано
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Samsung projector Freestyle 2

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.839 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.673 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.548 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.339 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

1.131 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Samsung projector Freestyle 2

/
Основна цена
45.999денари
Припејд
46.499денари
Цена само за уред
46.499денари

Одбери

Проекторот Samsung Freestyle 2 е врвен аудиовизуелен уред кој беспрекорно ги комбинира иновациите и перформансите. Дизајниран да го подигне вашето доживување при гледањето, овој проектор обезбедува неверојатна јасност на сликата со висока резолуција, живописни бои и импресивна осветленост.


Неговиот елегантен и компактен дизајн го олеснува интегрирањето во кој било простор, додека напредните функции како што се безжичното поврзување и паметната функционалност обезбедуваат практичност и флексибилност. Без разлика дали уживате во филмови, презентации или игри, проекторот Samsung нуди кинематографски и извонреден дисплеј што ја трансформира секоја просторија во волшебен центар за забава.


Со кориснички контроли и најсовремена технологија, Samsung продолжува да го редефинира стандардот за извонредност на проекторите.

Samsung projector Freestyle 2

Што има во кутијата?
  • Samsung projector Freestyle 2
  • Упатство за употреба
  • Кабел за напојување
  • Модел на далечинско управување
Основни карактеристики
  • 1.4Kg
  • 140 x 243 x 137 mm
243 мм
140 мм
Детални карактеристики
Оперативен систем Tizen
Димензии 140 x 243 x 137 mm
Тежина 1.4Kg
Гаранција 24

Samsung projector Freestyle 2

Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Samsung projector Freestyle 2, контактирајте го овластениот сервисер.

Samsung projector Freestyle 2

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0