Мобилна

A1 Prepaid Duo SIM

Избери A1 Duo за 399 денари и добиј две припејд SIM-картички, секоја со вклучени 20GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:

  • неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш

Прочитај повеќе
онлајн достапен
онлајн недостапен

Припејд SIM картичка

со A1 Pulse Тарифа
10GB
национален интернет
(со првите две недели од активирањето)
Неограничени разговори
во мрежата на A1
(во првата недела од активацијата)
50 ден.
кредит
Цена

399 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

онлајн достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

2GB
национален интернет
Неограничени

Цена за A1 Prepaid Duo SIM

/

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB 20GB
национален интернет
A1 Net Sef до50GB
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Prepaid Duo SIM

/

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

5G ready Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Prepaid Duo SIM

/

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Prepaid Duo SIM

/

A1 Neon SIM

649 ден./мес.

10GB 15GB
национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од 00:00ч до 06:00ч

Цена за A1 Prepaid Duo SIM

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање