Мобилна
онлајн достапен
онлајн недостапен
Тарифа
A1 Nova M SIM
Промени тарифа

0 ден.

999 ден./мес.
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ
Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

онлајн достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB 20GB
национален интернет
A1 Net Sef до50GB
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбрано

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

A1 Postpaid eSIM

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Myki Pet

199 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Myki

399 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Pulse

0 ден./мес.

10GB
(со првите две недели од активирањето)

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova XS

499 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB 20GB
национален интернет
A1 Net Sef до50GB
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
до 100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбрано

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Неограничен
национален интернет
A1 Net Sef до
100GB со опција за размена
Неограничени
национални минути и ЅМЅ

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G Ready неограничен
национален интернет
Неограничени
национални минути и ЅМЅ
100 минути
меѓународни разговори
A1 Net Sef
до 100GB со опција за размена

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Цена за A1 Postpaid eSIM

0 ден.
Одбери