Мобилна

Xiaomi POCO F3 5G 8/256

Играјте видеоигри без никаков проблем и без грижа од прегревање на телефонот, благодарение на посебната технологија на ладење која е вградена во Xiaomi POCO F3 5G 8-256. Воедно супер големиот екран и применетата AMOLDED технологија, овозможуваат сите детали да се со соодветна боја и контура и лесно забележливи, а можноста на освежување на слика и до 120 Hz ќе дозволи сè да се движи поглатко, безразлика дали играте, гледате филм или следите социјални мрежи.

Прочитај повеќе
8 GB / 256 GB
48+8+5MP rear + 20MP front
6.67” AMOLED Display
4520 mAh
Octa-core
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одбери боја

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

801 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

1.051 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

926 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

801 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

593 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

843 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Вистинскиот ѕвер е веќе тука

Ве послушавме и го креиравме најмоќниот POCO телефон досега. Најмоќен и најсилен телефон, без компромиси

Овој ѕвер поседува моќен процесор, молскавично брз простор за складирање податоци како и нов AMOLED екран, и тоа е само почеток.

E4 AMOLED екран со 120Hz освежување

Со употреба на најновите и модерни материјали за изработка на екрани, користењето на електрична енергија е намалено за 15% со што батеријата се празни поспоро. POCO F3 го поседува досега најпрецизното преставување на бои од било кој уред досега.

Без разлика на тоа дали читате или пак играте игри, екранот се освежува со преку 120Hz на слики во секунда.

Ѕверски перформанси, најмоќниот процесор досега користен во POCO

Процесорот Snapdragon™ 870 5G, изработен е во 7nm технологија, со моќни перформанси. Без разлика на тоа дали гледате видеа, играте игри или пак сурфсате на интернет, процесорот ќе биде секогаш еден чекор пред Вас, овозможувајќи да ужувате во новата генерација на интернет брзината.

При извршување на тешки задачи, процесорот се лади веднаш. 3D процесот на дисипација на топлината овозможува многу поефикасно ладење и заштита на телефонот од прегревање.

Голема 4520mAh батерија

Тенкото и елегантно тело на телефонот, содржи во себе огромна енергија. Од утро до вечер, без разлика на тоа како го користите телефонот, интелигентната батерија се адаптира во користењето на енергија и Ви овозможува непречено користење од преку 10 часови.

Со технологијата за брзо полнење, целосното полнење на батеријата е овозможено за 52 минути.

6.67” FHD+ Flat AMOLED DotDisplay
108+8+5MP rear + 16MP front camera
Octa-Core
128GB internal / 8GB RAM

Xiaomi POCO F3 5G 8/256

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Pulse

0 ден./мес.

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Myki Pet

199 ден./мес.

250MB
 
национален интернет 
за часовникот 
500 минути
 
кон мрежата на А1 
  
50 минути
 
кон други национални мрежи 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

1.134 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Myki

399 ден./мес.

250MB
 
национален интернет 
за часовникот 
500 минути
 
мрежата на А1 
  
50 минути
 
кон други национални мрежи 
  
50 SMS
 
кон сите мрежи 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

1.114 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

1.051 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

926 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

801 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

593 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

468 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Neon SIM

649 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Neon

799 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

926 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

843 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+ SIM

799 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Xiaomi POCO F3 5G 8/256

/
Основна цена
26.999денари
Припејд
28.999денари
Цена само за уред
28.999денари

Xiaomi POCO F3 5G 8/256

Што има во кутијата?
  • Xiaomi Poco F3 5G 8/256
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 8 GB / 256 GB
  • 48+8+5MP rear + 20MP front
  • 6.67” AMOLED Display
  • 4520 mAh
  • Octa-core
7.8 мм
76.4 мм
163.7 мм
Детални карактеристики
Мрежа GSM/HSPA/LTE/5G
Тип на SIM Dual Nano SIM
Екран AMOLED Display 2400 x 1080
Големина на екранот 6.67”
Камера 48MP + 8MP + 5MP
Оперативен систем Android
CPU Octa-core
Вградена меморија 256 GB
RAM меморија 8 GB
Батерија Li-Ion 4520 mAh
Македонско мени Yes
Телефонот работи само со А1 SIM картичка No
Предна камера 20MP
Димензии 163.7 x 76.4 x 7.8 mm
Тежина 196g
Гаранција 24
Волте No
Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Xiaomi POCO F3 5G 8/256, контактирајте го овластениот сервисер.

Промо

ул. Борис Трајковски 72, 1000 Скопје, Македонија

Xiaomi POCO F3 5G 8/256

Оценка од корисници

Има вкупно 1 рецензии за овој уред

1
0
0
0
0
5
Trajanco Tancevski
12.04.2022

Top

Дали Ви помогна оваа рецензија?