Мобилна

Цена на уред 10.440 ден. во A1 Ultra Online M

Honor 90 lite 5G 8/256

Honor 90 Lite 5G e врвен паметен телефон што беспрекорно ги спојува моќта и стилот.Опремен со најновото 5G поврзување, овој уред гарантира дека ќе останете поврзани и ќе искусите брзини на податоци како никогаш досега. Со импресивни 8 GB RAM и импресивна внатрешна меморија од 256 GB, Honor 90 Lite 5G нуди непречено извршување на повеќе задачи и доволно простор за сите ваши апликации, фотографии и видеа. Неговиот елегантен дизајн и живописниот дисплеј обезбедуваат извонредно визуелно искуство, додека неговиот напреден систем на камера снима неверојатни фотографии и видеа дури и во предизвикувачки услови на осветлување.

Прочитај повеќе
6.7" LTPS LCD Display
Octa-core
8 GB
Li-po 4500 mAh
100+5+2MP rear + 16MP front
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
6.7" LTPS LCD Display
Octa-core
8 GB
Li-po 4500 mAh
100+5+2MP rear + 16MP front
боја: Midnight Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra Online M
Промени тарифа
959 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред
541 ден. x 24 рати

435 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra Online M
959 ден./мес.
Цена

541 ден. x 24 рати

435 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra Online M

959 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

435 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra Online L

1.119 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

227 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra Online XL

1.359 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

124 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

727 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

560 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

435 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

227 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

124 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Honor 90 lite 5G 8/256

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

727 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

560 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

435 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

227 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

124 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

/

A1 Ultra Online M

959 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

435 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra Online L

1.119 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

227 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra Online XL

1.359 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за Honor 90 lite 5G 8/256

124 ден. x 24 рати
Одбери
Основна цена
21.999денари
Припејд
23.999денари
Цена само за уред
23.999денари

Одбери

Honor 90 Lite 5G e врвен паметен телефон што беспрекорно ги спојува моќта и стилот.Опремен со најновото 5G поврзување, овој уред гарантира дека ќе останете поврзани и ќе искусите брзини на податоци како никогаш досега. Со импресивни 8 GB RAM и импресивна внатрешна меморија од 256 GB, Honor 90 Lite 5G нуди непречено извршување на повеќе задачи и доволно простор за сите ваши апликации, фотографии и видеа. Неговиот елегантен дизајн и живописниот дисплеј обезбедуваат извонредно визуелно искуство, додека неговиот напреден систем на камера снима неверојатни фотографии и видеа дури и во предизвикувачки услови на осветлување.

Honor 90 lite 5G 8/256

Што има во кутијата?
  • Honor 90 lite 5G 8/256
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 6.7" LTPS LCD Display
  • Octa-core
  • 8 GB
  • Li-po 4500 mAh
  • 100+5+2MP rear + 16MP front
7.48 mm
74.5 mm
162.9 mm
Детални карактеристики
Мрежа GSM/HSPA/LTE/5G
Тип на SIM Dual Nano SIM
Екран LTPS LCD Display (1080 x 2388)
Големина на екранот 6.7"
Камера 100+5+2MP
Оперативен систем Android
CPU Octa-core Qualcomm 662
Вградена меморија 256 GB
RAM меморија 8 GB
Батерија Li-po 4500 mAh
Македонско мени Yes
Телефонот работи само со А1 SIM картичка No
Предна камера 16MP
Димензии 162.9 x 74.5 x 7.48 mm
Тежина 179g
Гаранција 24
Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Honor 90 lite 5G 8/256, контактирајте го овластениот сервисер.

Honor 90 lite 5G 8/256

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0