Мобилна

Цена на уред 1.176 ден. во A1 Ultra M

Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

Прочитај повеќе
8MP rear + 5MP front
8200mAh
Octa-core
3GB / 64GB
10.4'' 2K (1200 x2000)
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
8MP rear + 5MP front
8200mAh
Octa-core
3GB / 64GB
10.4'' 2K (1200 x2000)
боја: Blue

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

49 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

49 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

341 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

174 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

49 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

341 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

174 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

49 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

/

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

/
Основна цена
9.999денари
Припејд
10.999денари
Цена само за уред
10.999денари

Одбери

Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

Што има во кутијата?
  • Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB Blu
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
Основни карактеристики
  • 8MP rear + 5MP front
  • 8200mAh
  • Octa-core
  • 3GB / 64GB
  • 10.4'' 2K (1200 x2000)
157.5 мм
247.6 мм
Детални карактеристики
Мрежа Wi-Fi
Екран 2K Display (1200x2000)
Големина на екранот 10,4"
Камера 8MP
Оперативен систем Android
CPU Octa-core
Вградена меморија 32 GB
Батерија Li-Ion 8200 mAh
Македонско мени Yes
Предна камера 5MP
Димензии 247.6 x 157.5 x 7.8mm
Тежина 465g
Гаранција 24
Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB, контактирајте го овластениот сервисер.

Nokia TAB T20 Wi-fi 3/32GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0