Мобилна

Цена на уред 20.136 ден. во A1 Ultra M

Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

Прочитај повеќе
16/512GB
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Intel I5-12450H/UHD graphics
47Wh Integrated
15.6"FHD IPS Anti glare
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
16/512GB
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Intel I5-12450H/UHD graphics
47Wh Integrated
15.6"FHD IPS Anti glare
боја: Arctic Grey

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

839 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

839 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

1.131 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

964 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

839 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

631 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

423 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

1.131 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

964 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

839 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

631 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

423 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

Препорачана тарифа
 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

/
Основна цена
28.999денари
Припејд
29.499денари
Цена само за уред
29.499денари

Одбери

Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

Што има во кутијата?
  • Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Основни карактеристики
  • 16/512GB
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
  • Intel I5-12450H/UHD graphics
  • 47Wh Integrated
  • 15.6"FHD IPS Anti glare
235 мм
359.3 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,IPS Anti-glare
Големина на екранот 15.6"
CPU i5 Intel Core I5-12450H
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 16 GB
Батерија 47 Wh
Предна камера HD 720p
Димензии 359.3 x 235 x 17.9 mm
Тежина 1.63 Kg
Гаранција 24

Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

Гаранција и сервис
24
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

Lenovo IPS3 15IAH8 i5-12450H 16/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 1 рецензии за овој уред

1
0
0
0
0
5
15.02.2024

Дали Ви помогна оваа рецензија?