Мобилна
15.6" FHD IPS Anti-Glare
i7-1255U/Intel Iris X Graphics
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi6
8/512GB SSD
3 cell Long Life 51Whr
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Silver

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

1.586 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

/
Основна цена
53.999денари
Припејд
53.999денари
Цена само за уред
53.999денари

Одбери

HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

Што има во кутијата?
  • HP_I ProBook450 I7-1255U 8/512
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15.6" FHD IPS Anti-Glare
  • i7-1255U/Intel Iris X Graphics
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi6
  • 8/512GB SSD
  • 3 cell Long Life 51Whr
23.39 мм
35.94 мм
Детални карактеристики
Екран FHD, IPS Anti-Glare
Големина на екранот 15"
Вградена меморија 512GB SSD
RAM меморија 8 GB
Батерија 3 cell Long Life 51Whr
Предна камера Webcam
Димензии 35.94 x 23.39 x 1.99 cm
Тежина 1.74 kg
Гаранција 12

HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

HP ProBook450 I7-1255U 8/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0