Мобилна

Цена на уред 15.776 ден. во A1 Ultra M

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Прочитај повеќе
15.6"FHD 250 nits
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
3-cell, 41 Wh Li-ion
8/256 GB
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
15.6"FHD 250 nits
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
3-cell, 41 Wh Li-ion
8/256 GB
боја: Silver

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra M
Промени тарифа
1.199 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

658 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra M
1.199 ден./мес.
Цена

658 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

949 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

783 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

949 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

783 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

/
Основна цена
24.999денари
Припејд
25.499денари
Цена само за уред
25.499денари

Одбери

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Што има во кутијата?
  • HP_I 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15.6"FHD 250 nits
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • Intel Core i3-1215U/Intel UHD
  • 3-cell, 41 Wh Li-ion
  • 8/256 GB
242 мм
358 мм
Детални карактеристики
Екран FHD,250 nits
Големина на екранот 15.6"
CPU i3 i3-1215U
Вградена меморија 256 GB
RAM меморија 8 GB
Батерија 3-cell, 41 Wh Li-ion
Предна камера 720p HD camera
Димензии 35,8 x 24,2 x 1,99 см
Тежина 1.74 kg
Гаранција 12

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB, контактирајте го овластениот сервисер.

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0