Мобилна
15,6" FHD
8GB/256 GB SSD
AMD Ryzen3 3250U/int Radeon
3 cell,41Wh
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
понуда Black Friday
онлајн попуст 3.100 ден.
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одбери боја

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

591 ден. x 24 рати

459 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

709 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

459 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

251 ден. x 24 рати
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Pulse

0 ден./мес.

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

709 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XS SIM

449 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova S SIM

799 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

459 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Nova M SIM

999 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

251 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova L SIM

1.099 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

126 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Nova XL SIM

1.399 ден./мес.

5G Ready
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Neon

799 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

584 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon SIM

649 ден./мес.

10GB
 
15GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
Неограничен интернет
 
секоја вечер од 
00:00ч до 06:00ч 

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

501 ден. x 24 рати
Одбери

A1 Neon+ SIM

799 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

/
Основна цена
21.999денари
Припејд
22.499денари
Цена само за уред
22.499денари

Одбери

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Што има во кутијата?
  • HP_C 15s-eq1000nmR3-3250 8/256
  • Упатсво за работа
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15,6" FHD
  • 8GB/256 GB SSD
  • AMD Ryzen3 3250U/int Radeon
  • 3 cell,41Wh
  • 2 USB Type-A,Type-C,HDMI
24.2 мм
35.85 мм
Детални карактеристики
Екран FHD anti-glare,220 nits
Големина на екранот 15"
Вградена меморија 256GB SSD
RAM меморија 8 GB
Батерија 41 Wh lithium-ion
Предна камера 720p HD camera
Димензии 35.85 x 24.2 x 1.79 cm
Тежина 1.69 kg
Гаранција 12

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256, контактирајте го овластениот сервисер.

НЕОКОМ

бул. Кузман Јосифовски - Питу 15, 1000 Скопје, Македонија

Паком Компани

ул. Јадранска Магистрала бр.12, 1000 Скопје, Македонија

СиТ Македонија

ул. Анкарска 31, 1000 Скопје, Македонија

Систем Оне

бул. Партизански Одреди бр. 103, 1000 Скопје, Македонија

HP 15s-eq1000nmR3-3250 8/256

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0