Мобилна

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Прочитај повеќе
15.6"FHD,LED Backlit
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
4-Cell Battery, 54WHr
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
15.6"FHD,LED Backlit
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
4-Cell Battery, 54WHr
боја: Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Ultra XL
Промени тарифа
1.699 ден./мес.
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена на уред

1.571 ден. x 24 рати

Тарифа: A1 Ultra XL
1.699 ден./мес.
Цена

1.571 ден. x 24 рати

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.571 ден. x 24 рати
Одбрано
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Ultra XS

549 ден./мес.

 
 
6GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra S

999 ден./мес.

 
 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
1 месец бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra M

1.199 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Осигурување
 
на екран
 
3 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra L

1.399 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
50 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
6 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra XL

1.699 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
Осигурување
 
на екран
 
12 месеци бесплатно
 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.571 ден. x 24 рати
Одбрано

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/
Основна цена
56.499денари
Припејд
56.499денари
Цена само за уред
56.499денари

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Што има во кутијата?
  • DELL_I Vostro 3520 I7 16/512GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15.6"FHD,LED Backlit
  • USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
  • 16/512GB
  • 12th Gen Intel Core i7-1255U
  • 4-Cell Battery, 54WHr
23556 мм
358516962247 мм
Детални карактеристики
Екран 15.6"FHD,LED Backlit
Големина на екранот 15.6”
CPU i7
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 16 GB
Батерија 4-Cell Battery, 54WHr (Int)
Предна камера HD camera
Димензии 358,5 mm X16,96-22,47x235,56mm
Тежина 1.66kg
Гаранција 36

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0