Мобилна
15.6"FHD,120Hz,LED-Backlit
3 Cell, 56 Wh, integrated
8/512GB
USBx3,USB-C,HDMI,WIFI6
12th Gen IntelCore I5-12500H
laptop gaming
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Nova M
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

60.599 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

66.599 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

63.599 ден.
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

60.599 ден.
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

54.599 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
4GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

66.599 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

 
60GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

63.599 ден.
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

60.599 ден.
Одбрано

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

54.599 ден.
Одбери

A1 Nova XL

1.599 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  
 
 
  
  

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

47.599 ден.
Одбери

A1 Senior

299 ден./мес.

 
 
500MB
 
национален интернет 
Неограничено
 
минути кон A1 
  
50
 
Минути кон останати нац. 
мрежи (фиксни/мобилни) 
50
 
SМЅ кон сите 
национални мрежи 

Цена за DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

67.599 ден.
Одбери
Основна цена
68.599денари
Припејд
69.099денари
Цена само за уред
69.099денари

Одбери

DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

Што има во кутијата?
  • DELL_I G15 5520 i5 RTX3050
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Основни карактеристики
  • 15.6"FHD,120Hz,LED-Backlit
  • 3 Cell, 56 Wh, integrated
  • 8/512GB
  • USBx3,USB-C,HDMI,WIFI6
  • 12th Gen IntelCore I5-12500H
357.3026.90272.11 мм
Детални карактеристики
Екран 15.6"FHD,120Hz,LED-Backlit
Големина на екранот 15.6”
CPU i5
Вградена меморија 512GB
RAM меморија 8 GB
Батерија 3 Cell, 56 Wh, integrated
Предна камера HD RGB camera
Димензии 357.30 mm X26.90 mm X272.11mm
Тежина 2,52 kg
Гаранција 36

DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

Гаранција и сервис
36
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB, контактирајте го овластениот сервисер.

DELL G15 5520 i5 RTX3050 8/512GB

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0