PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

Пакетот вклучува:

 • PlayStation®4 500GB конзола
 • DUALSHOCK®4 Wireless Controller
 • HDMI® кабел
 • AC кабел за напојување
 • USB кабел
 • Печатени материјали
 • Call of Duty®: Modern Warfare® II - ваучер за игра*
 • Last of us II - BD игра
 • Uncharted 4 - BD игра

*Потребен е PlayStation Network профил како и интернет конекција, за да можете да ја korisi

Борете се заедно со воените оператори од Task Force 141 во играта Call of Duty®: Modern Warfare® II, на PlayStation®4 конзолата.

Доживејте ја емотивната приказна на незаборавните ликови Џоел и Ели во играта The Last of Us, добитник на преку 200 награди за Игра на годината.

Сместен неколку години по неговата последна авантура, пензионираниот ловец на богатство Нејтан Дрејк се враќа. Играјте како Нејтан Дрејк во авантурата во потрага по легендарното пиратско богатство. Овој пат опасностите се поголеми и на крајот ќе Ве тестираат што се сте спремни да жртвувате како Дрејк, за да ги спасите вашите најблиски.

Прочитај повеќе
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
боја: Black

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Тарифа
A1 Business Pro L
Промени тарифа
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

3.999 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Business Pro XS

2.123 ден./мес.

3GB
 
8GB
 
национален интернет 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

22.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro S

2.123 ден./мес.

30GB
 
80GB
 
национален интернет 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

17.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro M

2.123 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
2GB
 
инернет во роаминг 
  
50 минути
 
меѓународни 
разговори 
50
 
меѓународни SMS 
  
  
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

11.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro L

2.123 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
3GB
 
инернет во роаминг 
  
100 минути
 
меѓународни 
разговори 
100
 
меѓународни SMS 
  
100 минути
 
роаминг разговори 
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

3.999 ден.
Одбрано

A1 Business Pro XL

3.185 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
5GB
 
инернет во роаминг 
  
150 минути
 
меѓународни 
разговори 
150
 
меѓународни SMS 
  
150 минути
 
роаминг разговори 
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

Цена на уредот во тарифа
Тарифа
Времетраење на договор
Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.

A1 Business Pro XS

2.123 ден./мес.

3GB
 
8GB
 
национален интернет 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

22.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro S

2.123 ден./мес.

30GB
 
80GB
 
национален интернет 
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

17.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro M

2.123 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
2GB
 
инернет во роаминг 
  
50 минути
 
меѓународни 
разговори 
50
 
меѓународни SMS 
  
  
  
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

11.999 ден.
Одбери

A1 Business Pro L

2.123 ден./мес.

Препорачана тарифа
5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
3GB
 
инернет во роаминг 
  
100 минути
 
меѓународни 
разговори 
100
 
меѓународни SMS 
  
100 минути
 
роаминг разговори 
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

3.999 ден.
Одбрано

A1 Business Pro XL

3.185 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
Пакет по избор
 
  
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
5GB
 
инернет во роаминг 
  
150 минути
 
меѓународни 
разговори 
150
 
меѓународни SMS 
  
150 минути
 
роаминг разговори 
  

 
3 мес. бесплатно
 
A1 Net Protect
 

Цена за PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

0 ден.
Одбери
Основна цена
25.999денари
Припејд
26.999денари
Цена само за уред
26.999денари

Одбери

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

Што има во кутијата?
 • PS4 500GB Slim
 • Упатство за употреба
 • Полнач,ХДМИ кабел
 • УСБ-микро УСБ кабел за полнење
 • контролер
Основни карактеристики
287 мм
39 мм
Детални карактеристики
CPU Octa-core
Вградена меморија 500 GB
RAM меморија 8 GB
Димензии 39 x 287 x 264 mm
Тежина 2.1kg
Гаранција 12

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

Гаранција и сервис
12
месецигаранција од производител
Овластен сервисер за овој уред

Доколку имате потреба од сервис за Вашиот PlayStation PS4 500GB Slim Bundle, контактирајте го овластениот сервисер.

PlayStation PS4 500GB Slim Bundle

Оценка од корисници

Има вкупно 0 рецензии за овој уред

0
0
0
0
0
0