Мобилна

Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

Држач за телефон во автомобил Maxlife MXCH-10. Производот се монтира на вентилационата решетка. Покрај тоа, одговара на речиси секоја вентилационата решетка, неговото склопување и расклопување е многу едноставно. Рачката одговара на многу видови уреди и не го попречува полнењето на телефонот.

Прочитај повеќе
Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен
Одбери боја

Достапно во ограничени количини

достапен

онлајн недостапен

Начин на плаќање
Со еднократен надомест за уред на рати од 199 ден.
Цена

189 ден.

Бесплатна достава

Сакате да знаете кога ќе има залиха?

Ограничени количини
достапен
онлајн недостапен

A1 Nova XS

499 ден./мес.

 
 
2GB
 
национален интернет 
 
 
  
  
Неограничени
 
национални минути 
  
 
 
  
  
 
 
  

Цена за Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

0 ден.
Одбери

A1 Nova S

899 ден./мес.

10GB
 
20GB
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 50GB 
  
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

0 ден.
Одбери

A1 Nova M

1.099 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

0 ден.
Одбери

A1 Nova L

1.299 ден./мес.

5G
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
до 100GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Цена за Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

0 ден.
Одбери

A1 Neon+

999 ден./мес.

15GB
 
неограничен
 
национален интернет 
A1 Net Sef
 
со можност за размена 
  
Неограничени
 
минути и SMS 
  
  
  
  

Цена за Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

0 ден.
Одбери
Одберете тарифа
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

Што има во кутијата?
  Основни карактеристики
   Детални карактеристики

   Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

   Гаранција и сервис
   месецигаранција од производител
   Овластен сервисер за овој уред

   Доколку имате потреба од сервис за Вашиот Maxlife MXCH 10 Air vent car holder, контактирајте го овластениот сервисер.

   Maxlife MXCH 10 Air vent car holder

   Оценка од корисници

   Има вкупно 0 рецензии за овој уред

   0
   0
   0
   0
   0
   0