Телефони

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Зачувајте ги најубавите моменти со четирите вградени камери на Xiaomi Redmi Note 9 Pro! Дизајниран за лесен пристап и брзина, сензорот за отпечаток на овој паметен телефон е поставен од страна на уредот. Има ипресивна батерија од 5020mAh, која овозможува и до 14 часови гејмање без пауза, додека пак 2+1 слотот за СИМ + microSD картички дозволува користење на 2 СИМ картички во исто време и до 512GB зголемување на меморијата.

 • 6.67″ FHD+ DotDisplay
 • 64+8+5+2MP rear + 16MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • 128GB internal / 6GB RAM

Зачувајте ги најубавите моменти со четирите вградени камери на Xiaomi Redmi Note 9 Pro! Дизајниран за лесен пристап и брзина, сензорот за отпечаток на овој паметен телефон е поставен од страна на уредот. Има ипресивна батерија од 5020mAh, која овозможува и до 14 часови гејмање без пауза, додека пак 2+1 слотот за СИМ + microSD картички дозволува користење на 2 СИМ картички во исто време и до 512GB зголемување на меморијата.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

11.499 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 40GB
40GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 30 GB
30 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
899
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
18.499 ден.