онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена
 • 32" HD Ready Display
 • Android TV 9.0
 • DVB-T/T2/C/S/S2
 • WiFI, BT, HDMI x 2, USB x 2, LAN, CI
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

9.499 ден.

A1 Neo XL

 • Интернет 150GB
150GB
+ до 200GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
2799
ден./мес.
Одбери

A1 Neo L

 • Интернет 120GB
120GB
 • до 200GB во A1 Net Sef
 • со можност за размена
  • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
  1399
  ден./мес.
  Одбери

  A1 Neo M

  • Интернет 15GB
  15GB
 • до 50GB во A1 Net Sef
  • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
  799
  ден./мес.
  Одбери

  A1 Neo S

  • Интернет 2GB
  2GB
  4G
  • Неограничени минути и SMS пораки Неограничени минути кон сите мрежи / без вклуч. ЅМЅ пораки
  499
  ден./мес.
  Одбери

  A1 Neon

  • Интернет 15GB
  15GB
 • до 50GB во A1 Net Sef
 • неограничен интернет од 00:00 до 06:00
  • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
  799
  ден./мес.
  Одбери
  Сакате да купите само уред? Одбери

  Тарифа

  Времетраење на договор

  Тип на плаќање

  Тарифа

  Редовна цена


  Основна цена
  13.499 ден.