Телевизори

Tesla 43T319SFS

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена
 • 42" FHD Smart TV display
 • HD DVB-T2/C/S2
 • 2 HDMI, 2 USB, CI
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Цена

10.999 ден.

Достапно на рати во А1 Продажните салони
ден. x 24 рати

A1 Neo XL

 • Интернет 40GB
40GB
+ до 200GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
2519 ден. (со А1 Business)
ден./мес.
Одбери

A1 Neo L

 • Интернет 20GB
20GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399 ден.
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799 ден.
ден./мес.
Одбери

A1 Neo S

 • Интернет 1GB
1GB
4G
 • Неограничени минути и SMS пораки 0 SMS-и и неограничени минути кон сите мрежи
499 ден.
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 20GB
20GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799 ден.
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
15.999 ден.

Карактеристики

Технички карактеристики
Мрежа null
Пренос на податоци null
Поврзување null
Тип на SIM null
Пораки null
Екран FHD
Големина на екранот 43"
Резолуција на екранот null
Камера null
Оперативен систем /
CPU null
Фрекфенција на освежување null
Вид на дигитален телевизиски приемник null
Smart TV Да
Android TV
HDD null
Графичка картичка null
Порти 2 HDMI, 2 USB, CI
Звук null
VoLTE
Македонско мени Не
Телефонот работи само со А1 SIM картичка Не

Поддршка


3 години гаранција

КОМТРЕЈД ДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ
Бул. Киро Глигоров 13, 1000 Скопје
тел: +389 (2) 30 90 050
e-mail: servis.mk@comtrade.com