Телевизори

Sony KD55XH8096

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена
 • 55" 4K UHD-HDR
 • Android TV™
 • 4 x HDMI, 2 x USB, LAN, CI+
 • DVB-T/T2/C/S/S2
Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

47.599 ден.

A1 Neo XL

 • Интернет 150GB
150GB
+ до 200GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
2799
ден./мес.
Одбери

A1 Neo L

 • Интернет 120GB
120GB
до 200GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neo S

 • Интернет 2GB
2GB
4G
 • Неограничени минути и SMS пораки Неограничени минути кон сите мрежи / без вклуч. ЅМЅ пораки
499
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
51.599 ден.