Телефони

Samsung Galaxy A52

онлајн недостапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Samsung Galaxy A52 се карактеризира со одличниперформанси, овозможени од осумјадрениот процесор и РАМ меморијата од 6 GB. Матираната облога на задната страна на телефонот, обезбедува комфорно и сигурно чувство додека ракувате со него. Вклучува 6,5-инчен дисплеј, со AMOLED технологија и висока резолуција, што ќе овозможи целата содржина да ја гледате со совршени бои и висок квалитет, додека со камерите на телефонот, ќе можете да правите интересни, динамични и истакнати фотографии и видеа во 4К резолуција.

 • 6.5" FHD+ Super AMOLED display
 • 64+12+5+5MP rear + 32MP front camera
 • Octa-Core CPU
 • 128GB internal / 6GB RAM

Samsung Galaxy A52 се карактеризира со одличниперформанси, овозможени од осумјадрениот процесор и РАМ меморијата од 6 GB. Матираната облога на задната страна на телефонот, обезбедува комфорно и сигурно чувство додека ракувате со него. Вклучува 6,5-инчен дисплеј, со AMOLED технологија и висока резолуција, што ќе овозможи целата содржина да ја гледате со совршени бои и висок квалитет, додека со камерите на телефонот, ќе можете да правите интересни, динамични и истакнати фотографии и видеа во 4К резолуција.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

15.999 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
22.999 ден.